Herfst, herfst wat heb je te koop?

Met het oogstfeest als soort van afsluiting van dit groei seizoen. Je tuintje winterklaar maken, beetje opruimen. Kijken of het winter groeiend groen het nog goed doet. Bodem bedekken met eventueel stro. En zie nog meer tips van onze tuinvrouw. Wij kijken erg uit naar de oogstdag. Maar de organisatie daarvan staat of valt ook met jullie, komen jullie in grote getale soep eten en gezellig met ons samenzijn? We zijn ook altijd in voor leuke ideetjes, dus huur jij een tuintje bij de Groene Oase – maak je tuintje dan nu in orde voor de oogstdag. Wil je meehelpen om de dag tot een succes te maken meld je dan even aan bij ons.

Verder staan we open voor leuke samenwerkingen en enthousiaste vrijwilligers. Heb jij altijd al iets met groen willen doen en betekenisvol werk willen doen? Kom dan eens praten op de Groene Oase.

Voor het nieuwe jaar is het verstandig om alvast weer een mooi tuinplan te maken. Even terug kijken naar afgelopen zaaiseizoen, wat ging goed wat kan beter? Welke plantjes wil jij volgend jaar in je tuin? Welke zaden kun je nu verzamelen voor volgend jaar? Met name bloemzaden kun je nu opvangen of eens kijken op de Groene Oase wat er voor handen is. Op de oogstdag zie je daar vast meer van.

Tot gauw allemaal, leuk om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen!

Oogstdag: 20 oktober, van 12:00 tot 16:00 uur Carnissedreef 282